FORENINGEN

BAG DET HELE

I efterået 2020 fik vi idéen til Københavns Aftenskole På Tegnsprog - KAPT. 


Vi synes det hedengangne DHO har efterladt et tomrum på aftenskolefronten og efter at have hørt flere udtale, at de savner det, var der ikke langt fra tanke til handling.


Selvom Aftenskolen hedder Københavns Aftenskole På Tegnsprog / KAPT, betyder det ikke at andre udenfor københavn ikke må deltage.

Vores kurser og events er åbne for alle på tværs af Danmark, men foregår på lokaliteter i København, idet vi hører under Københavns Kommune og således både delvist finansieres med tilskud fra dem, samt låner lokaler rundt omkring i kommunen uden beregning.


Bliver KAPT en succes kan det blive muligt at oprette afdelinger andre steder i landet - på samme måde som andre aftenskoler gør og som det også var med DHO. Det afhænger af os alle sammen som brugere af KAPT's tilbud.


Du behøver i øvrigt ikke være medlem af foreningen for at deltage i kurser, men får som medlem indflydelse på indhold og drift af tilbuddet, ligesom medlemskab er gratis.


Har du spørgsmål til foreningen eller medlemskab kan du kontakte os via mail eller gennem beskedsystemet under 'kontakt' i menuen øverst på siden.