KLIMAVENLIG

MAD

"Interesserer du dig for madlavning?


Vil du gerne have mere inspiration til at blive mere klimavenlig og bæredygtig i et køkken?


Så er dette kursus det rette for dig!


Cand.scient. i husdyrvidenskab Julie Fabricius Faustrup og Klinisk Diætist-studerende Victoria Vildrik vil undervise dig i hvordan du træffer flere bæredygtige valg når det kommer til mad.


Vi vil introducere dig til teorien bag fødevarers klimapåvirkning, og afprøve forskellige retter i praksis i hyggelige rammer sammen.


3. undervisningsgang vil der væres fokus på erstatningsprodukter og 4. undervisningsgang på bønner og linser.


Der vil også være smagsprøver under teori-timerne"

Periode:

22/2 - 22/3


Dag og tidspunkt:

Tirsdage kl. 17.00 - 19.30


Sted:

Lundehusskolen, Lersø Parkalle´152

2100 København Ø.


Priser

Alm.: 750 kr.

PEA: 600 kr.


(Pensionister, efterlønsmodtagere, studerende og ledige som bor i Københavns kommune og på Frederiksberg)


LEKTIONSPLAN


Dato

Tid

Sted

Underviser

1.

22.02

17.00 - 19.30

Lundehusskolen, Lersø Parkalle´152

2100 København Ø.

Julie Faustrup,

Victoria V.Larsen

2.

01.03

17.00 - 19.30

Lundehusskolen, Lersø Parkalle´152

2100 København Ø.

Julie Faustrup,

Victoria V.Larsen

3.

08.03

17.00 - 19.30

Lundehusskolen, Lersø Parkalle´152

2100 København Ø.

Julie Faustrup,

Victoria V.Larsen

4.

15.03

17.00  19.30

Lundehusskolen, Lersø Parkalle´152

2100 København Ø.

Julie Faustrup,

Victoria V.Larsen

5. 

22.03

17.00- 19.30

Lundehusskolen, Lersø Parkalle´152

2100 København Ø.

Julie Faustrup,

Victoria V.Larsen