"Interesserer du dig for madlavning?
Vil du gerne have mere inspiration til at blive mere klimavenlig og bæredygtig i et køkken?
Så er dette kursus det rette for dig!
Cand.scient. i husdyrvidenskab Julie Fabricius Faustrup og Klinisk Diætist-studerende Victoria Vildrik vil undervise dig i hvordan du træffer flere bæredygtige valg når det kommer til mad.
Vi vil introducere dig til teorien bag fødevarers klimapåvirkning, og afprøve forskellige retter i praksis i hyggelige rammer sammen.
3. undervisningsgang vil der væres fokus på erstatningsprodukter og 4. undervisningsgang på bønner og linser.
Der vil også være smagsprøver under teori-timerne"
Periode:
22/2 - 22/3
Dag og tidspunkt:
Tirsdage kl. 17.00 - 19.30
Sted:
Lundehusskolen, Lersø Parkalle´152
2100 København Ø.
Priser
Alm.: 750 kr.
PEA: 600 kr.
(Pensionister, efterlønsmodtagere, studerende og ledige som bor i Københavns kommune og på Frederiksberg)
Dato | Tid | Sted | Underviser | |
1. | 22.02 | 17.00 - 19.30 | Lundehusskolen, Lersø Parkalle´152 2100 København Ø. | Julie Faustrup, Victoria V.Larsen |
2. | 01.03 | 17.00 - 19.30 | Lundehusskolen, Lersø Parkalle´152 2100 København Ø. | Julie Faustrup, Victoria V.Larsen |
3. | 08.03 | 17.00 - 19.30 | Lundehusskolen, Lersø Parkalle´152 2100 København Ø. | Julie Faustrup, Victoria V.Larsen |
4. | 15.03 | 17.00 19.30 | Lundehusskolen, Lersø Parkalle´152 2100 København Ø. | Julie Faustrup, Victoria V.Larsen |
5. | 22.03 | 17.00- 19.30 | Lundehusskolen, Lersø Parkalle´152 2100 København Ø. | Julie Faustrup, Victoria V.Larsen |
2022 | Copyright | KAPT