MADLAVNING

MED MAGNUS


Er du også træt af at spise take-away og ready to eat ? 

Kunne du tænke dig at imponere din familie eller dine venner med lækker og hjemmelavet mad?


Så er dette kursus nok noget for dig.


Over en række kursusgange vil Magnus Madsen guide dig igennem et fantastisk madunivers, hvor du vil få en let og overskuelig viden om råvarernes sammensætning, samt  få en god grundforståelse af, hvordan du bedst tilbereder dem for at optimere smagsindtrykkene.


Du kommer til at lærer om sæsonens råvarer og lærer traditionelle køkkenteknikker samt får en bedre selvtillid når det gælder sammensætning og anretning - du bliver en prof, næsten.


Til hver lektion får du et lille foredrag om dagens ret og opgaven dertil. Derefter vil du selv få mulighed for at lave retten med den nødvendige vejledning fra Magnus. 


Hver kursusgang afsluttes med en lille middag, hvor der smages på retterne.


Du skal selv medbringe:

Karklude, viskestykker  og knive  (brødkniv, urtekniv og en alm. kokkekniv). Medbring også gerne forklæde og et par opbevaringsbokse til evt. rester som kan tages med hjem.


Der må påregnes udgifter til råvarer ifm. kurset. 

Dette betales til underviser i løbet af kurset.

Periode:

6/10 - 03/11


Dag og tidspunkt:

Onsdage  kl. 17.30 - 21.00


Sted:

Lundehusskolen

Lersø Park Allé 152

2100 København Ø.

(lok.   )


Priser

Alm.: 900 kr.

PEA: 792 kr.


LEKTIONSPLAN


Dato

Tid

Sted

Underviser

1.

06.10

17.30 - 21.00

Lundehusskolen, Lersø Parkallé 125

2200 København N.

Magnus Madsen

2.

13.10

17.30 - 21.00

Lundehusskolen, Lersø Parkallé 125

2200 København N.

Magnus Madsen

3.

27.10

17.30 - 21.00

Lundehusskolen, Lersø Parkallé 125

2200 København N.

Magnus Madsen

4.

03.11

17.30 - 21.00

Lundehusskolen, Lersø Parkallé 125

2200 København N.

Magnus Madsen

5. 

?

17.30 - 21.00

Lundehusskolen, Lersø Parkallé 125

2200 København N.

Magnus Madsen

Den sidste dato (5. gang) oplyses snarest